Coaching

Met coaching kom je weer in je kracht, groeit je zelfvertrouwen en krijg je rust in je hoofd. 

Wat is coaching precies? Het is een manier van gesprekken voeren die laagdrempelig is. Het is bedoeld voor gezonde mensen die tijdelijk niet goed in hun vel zitten.

Heb je ‘vage klachten’ en gaan ze niet vanzelf over? Hoe lang wil je zo nog doorgaan? Wordt het niet tijd dat je weer plezier gaat ervaren?

Heb je klachten of problemen bijvoorbeeld door:

  • stress,
  • burnout,
  • een traumatische ervaring ,
  • depressief gevoel,
  • verlies door overlijden of
  • (v)echtscheiding?

Dan kun je prima bij mij terecht. We gaan samen op zoek naar je valkuilen en vooral hoe je ze kunt vermijden. Dat doen we door te praten en oefeningen en de oefeningen die je thuis kunt doen.
Hierdoor k
rijg je inzicht in je talenten. De dingen die goed gaan nemen we als voorbeeld voor wat je nog wilt verbeteren. Jij bent goed zoals je bent! Je hoeft alleen maar hier en daar bij te schaven om weer gelukkig te zijn. 

Het mooiste aan coaching vind ik om te zien hoe jij je groeiproces ingaat. Door te kijken naar de rode draad in jouw levensverhaal en waar je nu tegenaan loopt, krijg jij het inzicht dat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Daarnaast geef ik handvatten zodat je weer energiek en ontspannen kan zijn. Dat ik mag meehelpen hoe jij weer groeit en bloeit, vind ik een groot voorrecht.

Voor angsten en trauma’s zet ik vaak EMDR in.

Wil je ook rust en ruimte in je hoofd? Neem dan contact met me op:

tel. 06 57 33 77 55 of info@primeres.nl.

Reacties van cliënten: