Counseling en coaching

Met counseling en coaching kom je weer in je kracht, groeit je zelfvertrouwen en krijg je rust in je hoofd. Precies wat je nodig hebt om uit een burn-out te komen.

Counseling is psychosociale begeleiding bij allerlei klachten zoals vaak moe, je bent niet zo ondernemend als je wilt zijn, je slaapt slecht, je kunt je niet goed concentreren, je hebt vaker conflicten, je hebt terugkerende pijn bijv in schouders, hoofd of nek enz.

Bij coaching gaan we met jouw probleem aan de slag. Ik help je om er anders mee om te leren gaan. Het is een manier van gesprekken voeren die laagdrempelig is. Het is bedoeld voor gezonde mensen die tijdelijk niet goed in hun vel zitten.

Bij welke klachten werkt counseling of coaching?

Heb je klachten of problemen bijvoorbeeld door:

  • stress,
  • burn-out,
  • een traumatische ervaring ,
  • depressief gevoel,
  • verlies door overlijden of
  • (v)echtscheiding?

Dan help ik je graag. We gaan samen op zoek naar je sterkte punten en je valkuilen en vooral hoe je ze kunt vermijden. Dat doen we door te praten en oefeningen en de oefeningen die je thuis kunt doen.
Hierdoor k
rijg je inzicht in je talenten. De dingen die goed gaan nemen we als voorbeeld voor wat je nog wilt verbeteren. Jij bent goed zoals je bent! Je hoeft helemaal niet te veranderen, alleen hier en daar bij te schaven om weer gelukkig te zijn.  De inzichten die je daarbij nodig hebt  help ik je ontdekken.

Het mooiste aan counseling en coaching vind ik om te zien hoe jij je groeiproces ingaat. Door te kijken naar de rode draad in jouw levensverhaal en waar je nu tegenaan loopt, krijg jij het inzicht dat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Daarnaast geef ik handvatten zodat je weer energiek en ontspannen kan zijn. Dat ik mag meehelpen hoe jij weer groeit en bloeit, vind ik een groot voorrecht.

Voor angsten, trauma’s en PTSS zet ik vaak EMDR in.

Wil je ook rust en ruimte in je hoofd? Neem dan contact met me op:

tel. 06 57 33 77 55 of info@primeres.nl.

Reacties van cliënten: