Communicatietraining

Effectief communiceren

Heldere communicatie is cruciaal in een bedrijf en in je persoonlijke leven! Miscommunicatie wil je zoveel mogelijk voorkomen. Het wordt pas echt hinderlijk als misverstanden niet opgelost worden. Er ontstaat een negatief spiraal waar een ieder in meegezogen wordt. Roddels, klaaggedrag en ziekteverzuim zijn het gevolg als er niets aan wordt gedaan. Praten doe je met mensen niet over mensen. Dat is in de praktijk vaak nog lastig en daar is deze training precies voor bedoeld.

Hoeveel tijd verliezen we niet door misverstanden en onduidelijkheid? Het kost energie en je word er onzeker en chagrijnig van. Met deze communicatietraining is dat over. Je creëert openheid, dat levert begrip op en misverstanden zullen verdwijnen. Daarnaast wordt de onderlinge saamhorigheid vergroot. Kortom de sfeer wordt prettiger. Maar dat is nog niet alles, want niet alleen de onderlinge communicatie verbetert maar ook de communicatie met klanten. De klanten gaan merken dat de medewerkers hen beter van dienst zijn doordat ze hen beter begrijpen. Ze hebben geleerd om samen te vatten, door te vragen en begripvol te luisteren.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil leren communiceren!

Doel:

Inzicht in je non-verbale en verbale communicatie. Leren van gesprekstechnieken zodat je duidelijker overkomt en misverstanden weet te voorkomen.

Resultaat:

Praktische handvatten ter bevordering van een open en effectieve communicatie.

Inhoud van de training:

  • Feedback geven en ontvangen,
  • Non verbale communicatie,
  • Assertiviteit,
  • Het G-schema,
  • Luistervaardigheid,
  • Je duidelijk uitdrukken.

Er wordt veel geoefend en eigen inbreng/interactie is belangrijk.

 

Deelnemers                   : minimaal 6, maximaal 10

Aanmelden/informatie  : mail naar info@primeres.nl of via het inschrijfformulier:

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een factuur. Aanbetaling bij inschrijven is € 25,--. Na ontvangst van de aanbetaling is je inschrijving definitief. Gaarne het restant bedrag vóór aanvang van de training of workshop storten op bankrekening NL88 ASNB 0708 5648 87 ten name van C.M. Worp-Wenker. Met vermelding van de training en je naam.

De training geven we ook in company. Mail of bel ons voor een offerte.