Training Ondernemen (z) onder spanning

Training Ondernemen (z) onder spanning
Ondernemers hebben meer stress (spanningen) dan werknemers. Hoe meer stress, des te minder succes. Geen opdrachten of juist hoge werkdruk, administratieve rompslomp, onbetaalde facturen, tekort aan financiële middelen, ‘gedoe’ onder personeel en het gevoel altijd beschikbaar te moeten zijn, zijn de belangrijkste oorzaken van stress bij ondernemers. Daarbij speelt ‘aardig gevonden willen worden’ een aanzienlijke rol.

Balans tussen privé en de zaak
2 van de 3 ondernemers werkt structureel meer dan 40 uur per week. Een werkweek van meer dan 60 uur per week is heel normaal voor 1 op de 5 ondernemers. Gemiddeld heeft ook 1 op de 5 ondernemers last van depressiviteit, (dit is bij werknemers 1 op de 10) en vluchten in alcohol of drugs. De meeste ondernemers zijn uitermate gemotiveerd en hebben veel passie voor hun bedrijf.

Programma van de training:

We gaan aan de slag met:

  • Leren je te ontspannen,
  • Ontdekken wat je drijft,
  • Waar wil je afstand van nemen,
  • Verhogen van je energie.

Resultaat:

Nieuwe energie, dus weg met vermoeidheid. Je merkt terugkeer van je enthousiasme en wordt weer creatiever dan ooit.

Locatie: Hoorn
Wanneer: 16 maart 2017 9.30- 16.00 uur
Investering: € 99,– excl. BTW incl. koffie, thee en lunch.
Aanmelden:

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een factuur. Aanbetaling bij inschrijven is € 25,--. Na ontvangst van de aanbetaling is je inschrijving definitief. Gaarne het restant bedrag vóór aanvang van de training of workshop storten op bankrekening NL88 ASNB 0708 5648 87 ten name van C.M. Worp-Wenker. Met vermelding van de training en je naam.