Lichaamsgerichte therapie bij onrust, burn-out, angst en stressklachten, en PTSS.

 Al 12 jaar een vertrouwd adres, met 500+ tevreden klanten op het gebied van:
counseling, coaching, mindfulness, familieopstellingen, regressietherapie, traumatherapie

Primeres staat voor Prikkelend Met Respect 

 

Hypnotherapie en regressietherapie
  ONZE LICHAAMSGERICHTE THERAPIE

Counseling en coaching
MEER INFORMATIE

Begeleiding bij burn-out
MEER OVER ONZE AANPAK 

Counseling, coaching en hypnotherapie helpt mensen die niet goed in hun vel zitten.

 Zorgen om je dierbaren, ziekte, ontslag, verhuizing, scheiding, te veel werk of juist te weinig werk het zijn allemaal gebeurtenissen die hun tol eisen. Als er teveel op je bord ligt, redden we het soms niet zelf meer om hiermee om te gaan. Klachten die hiermee te maken hebben zijn divers. Van slecht slapen tot snel geïrriteerd zijn, en van chronisch moe zijn tot somberheid. Ook een laag libido kan een gevolg van stress zijn.

Het grote voordeel van counseling en alternatieve therapie is dat de wachtlijst niet lang is (en dat er geen gegevens via een elektronisch patiëntendossier naar de verzekeraar gaan). 

Afhankelijk van je verzekering kun je vergoeding krijgen voor een consult.  Wil je je ook weer energiek en prettig voelen?
Maak meteen een afspraak en bel me op 06 57 33 77 55.

Klik om te bellen!

Wat kun je verwachten?

 

 

Een luisterend oor, een spiegel, een klankbord, steun, inzicht in je problematiek.
Door wat ik leerde van mijn burn-out wil ik jou ook graag bijstaan in je proces. Een burn-out is een teken dat je veranderingen in je leven mag aanbrengen. Wat voorheen werkte, werkt nu niet meer. Het is een zwaar maar zeker ook leerzaam proces. Zelf ben ik van een totale aanpak: mentale weerbaarheid vergroten, en daarnaast bewust worden van voeding en leefstijl. 

Hopelijk  kun je dan net als ik achteraf zeggen: 'het is het beste dat me is overkomen'.

Meer over mij

Reactie klanten:

Ik heb weer rust in het beleven van alle dingen die in het dagelijks leven je pad kruisen. ~Henk

 

Ik voel me sterker, kom meer voor mezelf op en  ga zelfs spontaan een gesprek aan met een vreemde, dat zou ik hiervoor niet gedurfd hebben. ~Sylvia

 

"Een burn-out is een normale reactie op een abnormale belasting". ~ Dr. Bram Bakker

 

"Als we allemaal wat meer lui zijn, zou er veel minder stress zijn". ~ Tini

 

 

 

 

Stress en burn-out 

De oorzaken en oplossingen om weer ontspannen en gelukkig te worden.

De lezers waarderen de ervaringsverhalen ze vinden veel herkenning en zeggen: 'het leest makkelijk'.

BESTEL DIT BOEK HIER

 

Voorouderlijk werk en wetenschap

Een gesprek lucht vreselijk op dat is wat ik vaak hoor van mijn cliënten. Maar ik wil niet alleen dat jij je beter voelt, ik wil ook dat je beter wórdt!

Wil je een probleem of thema echt oplossen dan zul je naar de oorzaak moeten kijken. Het is wetenschappelijk bewezen dat trauma's erfelijk zijn.  Pijn oplossen gaat gepaard met onderzoek. We kijken in jouw familielijn naar waar nog pijn zit bij je (groot) ouders, wat zij niet hebben kunnen oplossen of verwerken. Wat jouw ouders of grootouders hebben meegemaakt kan namelijk effect hebben op jou.  Een trauma van je opa kan bij jou leiden tot (onverklaarbare) angst. Zo proberen we de bron van een angststoornis of paniekaanval te traceren.

In een veilige setting begeleid ik je bij het onder ogen zien van jouw 'draken' uit het verleden. Dit is een fijne manier om dingen te verwerken.

Je bent van harte welkom zodat we jou samen aan een fijner leven helpen. Waarin je weer kunt leven in plaats van overleven!

 

 

.