Mindfulness vervolgtraining – masterclass bewustwording

Na het volgen van de acht wekelijkse training Mindfulness  bestaat er bij veel deelnemers behoefte aan een vervolg.

Daarom heb ik de mindfulness vervolgtraining ontwikkeld. Hierin vindt een verdieping plaats van de technieken en daarnaast is deze training gericht op zelfontwikkeling, dus persoonlijke groei en bewustwording.

Onderwerpen:

  • zelfacceptatie en zelf compassie,
  • gedachten leren ombuigen,
  • energie laten stromen,
  • je eigen kracht ontdekken,
  • persoonlijk leiderschap (Stephen Covey),
  • de 5 vragen van Byron Katie,
  • grenzen stellen,
  • meditatietechnieken.

Tijdens de training is het van belang om ook thuis dagelijks te oefenen.
Gedurende de training geldt als richtlijn een tijdsinvestering van 30 minuten per dag.

Praktisch:
Aantal: 8 bijeenkomsten  van 2 uur of in overleg.
Kosten: € 169,– inclusief hand-out en thuisopdrachten.

Voor wie:
Deze training is ontwikkeld voor mensen die de basis training Mindfulness bij mij hebben gevolgd.

Wanneer: zie planning

Reacties deelnemers:

“Ik sta meer in het hier en nu en ben positiever in het leven. ‘Het is zoals het is’ denk ik nu vaak. Tini is rustig en respectvol naar alle cursisten.” B.S.

‘De mindfulnesstraining geeft me rust, en ik ben er bewuster door geworden. Tini is professioneel, en respectvol. Ze was in de lessen goed voorbereid en gaf altijd snelle reacties op de mail.” Y.G.

De trainer

De training zal gegeven worden door Tini Worp. Tini is een veelzijdige duizendpoot die behalve zeer kundig therapeute ook veel kennis heeft op het gebied van voeding en gezondheid in brede zin . Ze is expert op gebied van stress en burn-out en is schrijfster van het boek ‘Stress en burn-out’. Door haar eigen ervaringen en de ervaring van haar cliënten weet ze heel goed wat het is om burn-out te zijn, wat stress met je doet en vooral hoe je deze op moet lossen. Volg je een lezing of training bij Tini dan weet je zeker dat je interessante en nieuwe informatie krijgt die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. De opleidingen die Tini heeft genoten zorgen ervoor dat er meerdere wegen te bewandelen zijn om een goede gezondheid te verkrijgen. Van voeding tot psyche.