Verzendklasse: Gratis verzending

Geen verzendkosten

Aqualine Neos 12 liter glas alkalisch

De Aqualine Neos is een 5-in-1 watersysteem dat water filtert (haalt zelfs GenX en PFAS uit het water), mineraliseert, vitaliseert en eventueel basisch (alkalisch) maakt. Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai. De Neos is ook verkrijgbaar met een abs (kunststof) opvangtank. Om een Neos met kunststof tank te bestellen gebruik het contactformulier. (€ 249 – 269). De prijs is gebaseerd op de Neos met mineralenstenen, maar de Neos is ook verkrijgbaar met een Cormacring (deze is € 10 goedkoper maar de ring met kleine steentjes/brokjes moet jaarlijks ipv 3 jaarlijks worden vervangen)

Door Tini 28 maart 2023 0

Aqualine waterfilter alkalisch 18 liter glas

Het Aqualine 18 waterfilter van glas is een 4 of 5-in-1 waterfiltersysteem dat water filtert (haalt zelfs GenX, PFAS) uit het water, mineraliseert, vitaliseert en eventueel basisch (alkalisch) maakt. Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Het nieuwe Redox filter heeft ook nog een sterke antioxidant werking.

Door Tini 28 maart 2023 0

Waterfilter Aqualine 12 l alkalisch met glazen tank

Het Aqualine 12 waterfilter van glas is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. bacteriën, GenX, PFAS, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai. De Aqualine 12l is ook met een kunststof (abs) tank verkrijgbaar. (239 -249), deze is vrij van BPA en ftalaat. Deze kunt u bestellen via het contactformulier.

Door Tini 28 maart 2023 0

Waterfilter Aqualine 5 liter alkalisch met glazen tank

Het Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai. Voor een Aqualine 5l met kunststof (abs) tank € 199 – 209) gebruik aub het contactformulier.

 

Door Tini 28 maart 2023 0