Training werken met familieopstellingen

Training familieopstellingen inzetten en begeleiden
Wil je leren om met familieopstellingen te werken of te begeleiden? Wil je thema’s snel inzichtelijk maken?

Met familieopstellingen kun je diepere thema’s uitwerken. Het gaat om thema’s zoals:

  • Relatieproblemen, bindingsangst, geen balans kunnen vinden, onzekerheid;
  • Depressieve klachten, slaapproblemen, vermoeidheid;
  • Angstgevoelens, onzekerheid, te weinig zelfvertrouwen;
  • Je draai niet kunnen vinden, wat is de zin van het leven;
  • Werkgerelateerde vragen, conflicten, loopbaanvragen, omgang met collega’s.

Onderwerpen die aan bod komen
→  In deze training leer je de verschillende methoden van opstellen:
* met representanten,
* met vloerankers,
* met poppen,
→ intuïtieve ontwikkeling,
→ rol van de begeleider,
→ uitgebreide anamnese.

Vooropleiding:

Er wordt geen specifieke vooropleiding geëist, wel wordt enige ervaring hebben met familieopstellingen (als representant is prima) dringend aangeraden.

Voor wie is deze training:
* als je met mensen werkt en je wilt snel de diepte in,
* leidinggevenden,
* coaches,
* counselors,
* als je wilt gaan voor persoonlijke groei.

Duur: 8 dagen

Investering: € 795,–  incl. koffie, thee en syllabus. Incl. duidelijke hand-out, thee en koffie. Geef je je samen met iemand op dan ontvang je beiden een leuke korting, neem contact op als je hier meer over wilt weten.

Wanneer en waar wordt de training gegevenzie planning.

Locatie: Afhankelijk van het aantal deelnemers (Medemblik of omgeving).

De trainer:

De training zal gegeven worden door Tini Worp. Tini is een veelzijdige duizendpoot die behalve zeer kundig therapeute ook nog eens veel kennis heeft op het gebied van voeding en gezondheid in brede zin . Ze is expert op gebied van stress en burn-out en is schrijfster van het boek ‘Stress en burn-out’. Door haar eigen ervaringen en de ervaring van haar cliënten weet ze heel goed wat het is om burn-out te zijn, wat stress met je doet en vooral hoe je deze op moet lossen. Volg je een lezing of training bij Tini dan weet je zeker dat je interessante en nieuwe informatie krijgt die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. De opleidingen die Tini heeft genoten zorgen ervoor dat er meerdere wegen te bewandelen zijn om een goede gezondheid te verkrijgen. Van voeding tot psyche.

Reacties eerdere deelnemers:

Bij Tini heb ik kortgeleden de cursus familiesystemen gevolgd. Er is een wereld voor me open gegaan. Praktische informatie, tips en tools die we ook toepasten door te oefenen met de medecursisten. Het geleerde meteen in de praktijk brengen en het zelf ervaren, juist dit was zo leerzaam. Het was een waardevolle verdieping in de toch wel complexe familiesystemen. Tini heeft een nuchtere, liefdevolle en ook begrijpelijke manier van lesgeven met veel kennis. Het klinkt dan zo logisch, en dat is het eigenlijk ook.
~ Ria Immen

Ik vond de trainingsdagen van de cursus familieopstellingen geweldig. De inzichten die ik kreeg doordat we met elkaar oefenden geven me houvast in het hier en nu. De dingen die ik voelde tijdens de training en oefeningen, lopen als een rode draad door mijn leven en dat ga ik doorbreken. Ik snap nu waarom ik een hekel heb aan autoritaire mensen. Iedereen is gelijk voor mij, niemand hoeft op een voetstuk, leiders niet en ikzelf ook niet.
Ik zie nu dat ik mag loslaten wat anderen vinden.
De training is een aanrader voor iedereen die vooral zijn eigen patronen wil begrijpen en loslaten.
~Annerie Bakker

In korte tijd heb geleerd hoe familiesystemen in elkaar verstrengeld kunnen zijn, en wat voor impact dit kan hebben in het dagelijkse leven. Geleerd om met de juiste tools helder te krijgen waar de pijn en of groeipunten zichtbaar worden. Theorie en praktijk komen samen tijdens de cursus. Juist dit maakte het zo leerzaam en direct toepasbaar in mijn leven en praktijk. Tini is een teacher waar ik me veilig bij voelde zonder zweverigheid, alles is bespreekbaar wat zich aandient.