Counseling en coaching

Counseling is in Amerika heel normaal. Een adviseur een klankbord, iemand die zonder oordeel naar je luistert zet je af en toe weer in het juiste spoor. Daarnaast kun je psychosociale vraagstukken uitwerken met je counselor.

Met counseling en coaching kom je weer in je kracht, groeit je zelfvertrouwen en krijg je rust in je hoofd en meer energie. En dat is precies wat je nodig hebt om uit een burn-out te komen.

Counseling
Counseling is psychosociale begeleiding bij allerlei klachten zoals vaak te moe, je bent niet zo actief, alles is je teveel, je slaapt slecht, je kunt je niet goed concentreren, je hebt vaker conflicten, je hebt terugkerende pijn bijv in schouders, hoofd of nek enz. Een counselor zit tussen een coach en psycholoog in.

Coaching
Bij coaching gaan we met jouw probleem aan de slag. Ik help je om er anders mee om te leren gaan met inzichten en tips. Het is een manier van gesprekken voeren die laagdrempelig is. Het is bedoeld voor gezonde mensen die tijdelijk niet goed in hun vel zitten en mensen met een burn-out. Zelf heb ik ook een burn-out gehad, het is zwaar en ik weet wat het is. Het kan een aanleiding zijn om het roer om te gooien en meer voor jezelf te kiezen.

Bij welke klachten helpt counseling of coaching?

Heb je klachten of problemen bijvoorbeeld door:

  • vermoeidheid door hoog gevoeligheid (HSP),
  • vaak moe zijn,
  • burn-out,
  • verwerken van een traumatische ervaring,
  • depressief gevoel,
  • verlies door overlijden of een echtscheiding,
  • verlies van werk,
  • overspannenheid,
  • geen grenzen stellen,
  • geen nee kunnen zeggen.

We gaan samen op zoek naar  hoe we jou wee rin je kracht krijgen, hoe je meer energie krijgt. Je leert welke sterkte punten je kunt inzetten en wat je valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. Dat doen we door te praten, oefeningen en thuisopdrachten. 

Twijfel niet aan jezelf. Jij bent goed zoals je bent! Je hoeft helemaal niet veel te veranderen, alleen hier en daar bij te schaven om weer gelukkig te zijn. De inzichten die je daarbij nodig hebt, help ik je ontdekken. Je komt meer in je kracht te staan!

Het mooiste aan counseling en coaching vind ik dat ik mensen zie groeien. Ze gaan zichzelf meer waarderen. Door te kijken naar waar je nu tegenaan loopt, krijg jij het inzicht dat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Daarnaast geef ik handvatten zodat je weer energiek en ontspannen kan zijn. Dat ik mag meehelpen aan hoe jij weer gelukkig wordt, vind ik een groot voorrecht.

Bij angsten, trauma’s en PTSS zet ik vaak EMDR in of regressietherapie.

Wil je ook meer rust en ruimte in je hoofd? Neem dan contact met me op via tel. nr.  06 57 33 77 55 of  mail naar info@primeres.nl.

Reacties van cliënten:

Contactformulier

Contactformulier

Bezig met versturen