Managersinspiratie bijeenkomst

13 maart 2012 Uit Door Tini

Eerstvolgende Mastermind bijeenkomst voor directeuren en managers in MKB: 13 mei. Zie ook planning

Je kunt alleen meester zijn als je ervoor kiest om altijd leerling te blijven

Doel, missie en visie:

Balans tussen kennis geven en nemen in maandelijks bijeenkomsten met managers onder elkaar waarin vertrouwen in elkaar wordt opgebouwd. Vanuit dat vertrouwen durf je hulp en tips te vragen, dus een beroep te doen op de kennis van een ander. Daarbij stel je je eigen kennis en ervaring beschikbaar om de ander vooruit te helpen.

Wat levert het je op: een netwerk waarin je vakinhoudelijk (op het gebied van managen) kunt klankborden. Je bent de leraar en de leerling.

Als manager loop je tegen een aantal problemen, of liever gezegd, uitdagingen aan. Bij elke nieuwe uitdaging kun je zelf het wiel gaan uitvinden, dat is heel leerzaam maar kost veel tijd en energie.

Zou het niet veel leuker en zinvoller zijn als je met collega managers van andere bedrijven kunt sparren hoe zij met dezelfde soort problematiek om gaan? De groep “Iedereen dag plezier” is niet voor niets één van de populairste groepen op Linkedin.

Deze mogelijkheid om te sparren bied ik je op 3 april. In een groep van 10 tot max. 15 managers, uit verschillende branches, gaan we een aantal thema’s bespreken. We creëren een omgeving waarin je je veilig voelt om je kwetsbaar op te stellen. Er is ook gelegenheid tot het inbrengen van een eigen casus.

En je krijgt de kans om met de eigenaar van het slimste bedrijf 2011 te sparren!

Voel je vrij om zelf onderwerpen bij me aan te leveren, jij weet als geen ander waar de manager vandaag de dag tegenaan loopt.

Programma 3 april:
1. Inleiding
2. kennismaking
3. Thema veranderingen
– hoe ga je zelf met veranderingen om?
– hoe breng je het over op je mensen? (leiding geven leiding nemen )
– hoe handel je met weerstand?
– stelling hoe flexibeler je bent, des te meer invloed heb je.
4. Rondvraag “Durf te vragen”
5. W.v.t.t.k.
6. Netwerken
7. Evaluatie
8. Afsluiting

Thema’s voor toekomstige bijeenkomsten:

HNW * netwerken hoe doe je dat * reorganisatie * veranderingsprocessen * efficiency * kostenbesparing * social media zakelijk * presenteren

Pilotaanbieding: € 25,– (excl. BTW)

Datum: dinsdag 3 april van 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: nader te bepalen in West-Friesland

Opgave klik hier
of via e-mail naar info@primeres.nl