Wachtwoord vergeten

Coaching, familieopstellingen en lichaamsgerichte hypnotherapie

Als je het gevoel hebt dat je vast loopt, is hulp welkom. In de spiegel kun je naar jezelf kijken en zie je wat je anders niet ziet. De spiegel oordeelt niet. Daarom  is het fijn om met een neutraal iemand te praten over waar je mee zit. Hierdoor krijg je inzicht in je valkuilen, je leert jezelf begrijpen. 

Wil je een probleem of thema structureel oplossen dan zul je naar de oorzaak moeten kijken. Het is wetenschappelijk bewezen dat trauma's erfelijk zijn.  Pijn oplossen gaat gepaard met onderzoek naar de oorsprong. Het is vaak niet met jou begonnen. We kijken daarom in jouw familielijn naar waar nog pijn zit (die jij mogelijk draagt).
Wat ouders of grootouders meemaken kan namelijk effect hebben op jou. Bijv. een oorlogstrauma van je opa kan bij jou leiden tot (onverklaarbare) angst. In een uitgebreide intake komt dit aan bod. 

 

 

Hypnotherapie en
regressietherapie

√ Snel inzicht
√ Kortdurend traject
√ Jezelf beter begrijpen


  →Meer weten

Familieopstellingen

√  1 op 1 of in een groep
Wat draag jij en is niet van jou?
√ Sta je wel op de  juiste plek?


→Meer informatie

Begeleiding bij burn-out

√ Totaal aanpak body n mind
√ Kans op terugval wordt verkleind
√ Terug naar meer energie


 →Meer informatie

Heerlijk veilig drinkwater

Is ons kraanwater is wel zo schoon en zuiver als je zou hopen? Restanten van medicijnen en pesticiden kunnen er niet helemaal uit worden gehaald. De Aqualine haalt >99% van zware metalen, medicijnresten en pesticiden uit het water. 

Filteren, mineraliseren, vitaliseren en ook het alkaliseren.

Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water en hoe kunnen we dat zoveel mogelijk in onze filtersystemen terug laten komen. In oosterse landen houden ze zich met gezondheid bezig voor lichaam en geest.  Wij hebben aan deze producten onze eigen ‘line’ gegeven: de Aqualine.  Lees meer over onze waterfilters en reisfilters

                                                                                    

Wat kun je verwachten als je een afspraak maakt?

Een luisterend oor, een spiegel, een klankbord, steuntje in de rug,  meer inzicht in je problematiek en de oorzaak daarvan.
In 2009 heb ik veel geleerd van mijn eigen burn-out, nadat mijn broer een jaar eerder was verongelukt. Met mijn (levens)ervaring wil ik jou graag bijstaan in je proces. Zonder burn-out was ik dit nooit gaan doen. Ik ben me gaan omscholen en heb mijn baan in de financiële wereld opgezegd. Kortom volledig het roer om gegooid en alle zekerheden opzij gezet. 

"Een burn-out is een teken dat je veranderingen in je leven mag aanbrengen, een reset vanuit de ziel. Het is een wake up call"

We gaan uit van een totale aanpak: de mentale en emotionele weerbaarheid vergroten en daarnaast lichamelijke aanpak door bewustwording van voeding en leefstijl. Spiritualiteit hoort hierbij en uiteraard het verwerken van oud zeer en trauma's. 
Ik werk met gesprekken, familieopstellingen, lichaamswerk, regressie en verder wat jij nodig hebt.

Meer over mij        

Reactie klanten:

Ik heb weer rust in het beleven van alle dingen die in het dagelijks leven je pad kruisen.
- Henk


Ik doe nu dingen die ik leuk vind en trek me minder aan van wat anderen denken.
- Esther

 

Ik voel me sterker, kom meer voor mezelf op en  ga zelfs spontaan een gesprek aan met een vreemde, dat zou ik hiervoor niet gedurfd hebben.
~Sylvia

Na één sessie is onze zoon zoveel rustiger geworden
- Bianca