Passie en je hart volgen

11 mei 2012 Uit Door Tini

Dit was een bijzondere week. Er werd mij gevraagd of mijn blog Hoe word je gelukkig als ondernemer in een blad voor ondernemers mag worden geplaatst (dit blad verschijnt in september). Kort daarop kreeg ik het verzoek van schrijfster en trainster Annemarie Sips om een gastblog te schrijven over passie.

Dat ik gevraagd word iets voor anderen te schrijven, geeft mij een kick. Dat mijn woorden voor anderen iets kunnen betekenen, maakt me dankbaar en laat mijn hart nog meer zingen.

De wereld verandert. Het is niet tegen te houden. Het wordt veel transparanter en social media helpt ons daarbij. Door social media heb ik prachtige mensen zoals Annemarie leren kennen die ik anders nooit had ontmoet.. Een nieuwe wereld, waarin we ons hart volgen. Nieuwe dimensies, een hogere trilling. Met meer verbinding tussen mensen.

A whole new world, een nieuw fantastisch uitzicht, dat willen we toch allemaal?

De wereld verandert, voor jou, voor mij. Als je eenmaal iets weet, kun je het niet meer “niet weten”. Dus je kunt niet terug. Aan verandering gaat vaak verwarring vooraf. Dat wil zeggen dat je denkt even de weg kwijt te zijn.  Tot de nieuwe werkelijkheid zich laat zien in vol ornaat.

Yesterday I was clever, so I wanted to change the world, today I am wise so I am changing myself. Rumi

Hoe is dat voor jou, ga je mee in de veranderingen?