Reiki

Reiki

Met een reikibehandeling wordt positieve energie doorgegeven via de handen. Reiki ontspant en helpt je dichter bij jezelf te komen.

Reiki wordt gegeven in een relaxstoel waarin je ontspannen ligt. Je houdt gewoon je kleding aan.

Blokkades die zich in de loop van je leven in energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Reiki kan je helpen om lichaam en geest in balans te brengen. Alles draait om balans.

Als je in balans bent, heb je meer energie, je slaapt beter, je kunt meer hebben, je bent niet zo snel uit het lood geslagen als er problemen zijn en je immuunsysteem werkt veel beter.

Ziek
Bij ziekte is er iets geblokkeerd. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Reiki heelt het fysieke, psychische en emotionele. Reiki heelt het heden, het verleden en de toekomst. Het heelt gezonden en ziekten, rijken en armen, ouderen en jongeren. Het is de levenskracht die via energie met de handen wordt doorgegeven.

Voor wie is reiki:

Reiki helpt ziektes te voorkomen of sneller te genezen. En reiki helpt bij psychische problemen. Het is een aanvulling op andere geneeswijzen. Het vervangt dus geen behandeling door een dokter.

Door reiki kom je dichter bij jezelf en kun je weer zien wat voor een mooi mens je bent. Net zoals de lotus groeit uit de modder.

 

Kom ook ervaren hoe rustgevend een reikibehandeling is. Maak hier een afspraak.