Ondernemerscoaching voor starters

Loop je al een tijdje met het idee om voor jezelf te beginnen? Dat is een mooie stap!

Er komt heel wat bij kijken als je voor jezelf wilt beginnen. Waar begin je??

Het begint natuurlijk met jouw idee voor een product of jouw dienst.  En dan volgen inschrijving  bij de kamer van koophandel, je website (laten) bouwen, logo en visitekaartjes, je boekhouding opzetten en het belangrijkste: klanten vinden. Of beter gezegd: klanten jou laten vinden.

Zoals je ziet is het dus best veel. Hoe zou je het vinden om met een ondernemerscoach dit op een gestructureerde wijze doet?

Ik begeleid startende ondernemers, help ze met het ondernemersplan en alle hier boven genoemde aspecten. En vooral met het geloven in zichzelf. Want jij en je bedrijf mogen gezien worden en dat is spannend. Je kunt jezelf tegen komen en ik zie veel ondernemers worstelen met onzekerheid.

Toen ik 13 jaar geleden voor mezelf begon heb ik alles zelf uitgevonden, inclusief mezelf. Heel leuk hoor daar heb ik nog profijt van maar wat kostte me dat veel tijd. Ik bouwde mijn website, daarvoor moest ik eerst een cursus WordPress volgen, ik deed mijn eigen boekhouding en ga zo maar door. Ik besteedde dus veel tijd aan dingen die ik liever aan mijn cliënten had besteed. Maak dus niet de fouten die ik heb gemaakt.
Leer van je fouten maar leer vooral van de fouten van anderen!

Zoek je hulp om overzicht te houden, een goede start te maken of een klankbord over je plannen? Neem dan contact met me op.

Neem contact op