Access the Bars

28 januari 2013 Uit Door Tini

In ons hoofd zitten veel overtuigingen en inprentingen opgeslagen.  Van dit leven en van vorige levens. Er zijn veel manieren en technieken om je overtuigingen los te laten of om te buigen. Maar hoelang houdt dat stand? Vaak val je terug in je oude denkpatronen en overtuigingen. Met het ‘runnen van je Bars’ worden ze echt gedelete en kun je kiezen of je ze opnieuw tot je waarheid laat worden. Je word meer aanwezig in je leven en je verleden projecteert zich niet meer in je toekomst. Je wijzigt dus je toekomstige mogelijkheden!

Je Bars laten runnen hoe werkt dat? 
Dit gebeurt door de punten op je hoofd enige tijd aan te (laten) raken. Hierdoor activeer je als het ware een computervirus van bewustzijn. Overtuigingen worden ontladen helpt je om meer vanuit bewustzijn te functioneren. Je opent de deuren naar genezing. Je cellen nemen weer hun oorspronkelijke bolvorm aan in plaats van de ovale vorm die ze krijgen door beïnvloeding van gedachten, gevoelens en emoties. Dit is wetenschappelijk aangetoond.

De bars zitten bovenop het hoofd. Er zijn Bars voor o.a. geld, controle, overtuigingen, creativiteit, hoop en dromen, creëren van connecties, verdriet en vreugde, heling, communicatie, veroudering, vriendelijkheid enz.

Ervaring en resultaat
Het ondergaan van een behandeling met Access the Bars is een bijzonder ontspannende gebeurtenis. Ik ben zelf in slaap gevallen tijdens het runnen van mijn Bars. Dat maakt niet uit voor het effect van de behandeling. Na afloop en de volgende dagen voelde ik veel rust in mijn hoofd. En ook vertrouwen in wat ik doe en in wie ik ben, gewoon het gevoel dat het goed is of goed komt.  De neiging om controle te hebben is er niet meer.

Een volledige behandeling duurt ruim een uur. Het is ook mogelijk bepaalde Bars te laten runnen voor de punten in je leven waar je verandering voor wenst.

In het slechtste geval heb je voor je gevoel een heerlijke ontspannende massage gehad, in het beste geval gaat je leven veranderen; alles wat je niet meer wilt zal uit je leven verdwijnen. access the Bars Primeres